ESWL, SBB

ESWLSBBheader

Op dagelijkse basis en op lange termijn mobiele ESWL / SBB-oplossingen gebruiken

Met onze serviceoplossingen breidt u comfortabel en regelmatig uw mogelijkheden uit.
Uw instituut wordt tijdig het vereiste diagnostische beeldvormingssysteem ter beschikking gesteld. Tijdens de gebruiksdag doet u beroep op ons uiterst gekwalificeerde personeel.
We bieden flexibele toepassing van beproefde en nieuwe medische techniek voor verzekerde indicaties. Dit in een regelmatig ritme aan waardoor u ook acute behandeling kunt uitvoeren. Vermijd zo de nadelen van door verwijzingen naar andere ziekenhuizen.

ESWL

SBB

  Maak gebruik van onze lithotripsieservice voor een urologische niet invasieve standaardtherapie. Profiteer van een extreem hoog aantal treffers bij de extracorporale shockwave lithotripsie (ESWL)
  Maak gebruik van onze stereotactische vacuümbiopsie voor betrouwbare diagnose bij vermoedens van borstkanker. Onze systemen zijn met patiëntvriendelijke röntgentafels met digitale direct-klaartechniek uitgerust en bieden een hoge trefzekerheid door de beeldgestuurde weefselafname.

sbbeswlzusammen

Oplossingen

Voordelen

 • Verhuur van een mobiel toestel op dagelijkse basis
 • Flexibele uitbreiding van het prestatiespectrum van uw instelling
 • Verzorging volgens de behoeften van de patiënt
 • Ondersteuning door gekwalificeerd personeel bij de installatie en therapie
 • Advies bij de ontwikkeling van passende gebruiksmodellen
 • Moderne invasieve standaardtherapie
 • Geen investeringsrisico
 • Flexibel huurritme – wekelijks, tweewekelijks of maandelijks
 • Kosten kunnen berekend worden
 • Vereiste kwaliteitscontroles volgens de richtlijnen van de producent
 • Buiten de gebruiksdagen kunnen de ruimtes voor andere doeleinde gebruikt worden
 • Geen service-/reparatiekosten

Precies en besparend – ESWL

De duale lokalisatie met geïntegreerde röntgen- en ultrasone techniek maakt effectieve en veilige therapie van alles steensoorten en lnduratio Penis Plastica (IPP) mogelijk. Aangezien er een continue ultrasone lokalisatie tijdens de volledige behandeling wordt uitgevoerd, is ook precieze focussering van kleine stenen mogelijk.
De extracoroporale shockwave lithotripsie is een sparende, veilige en nagenoeg pijnloze behandeling die ook bij kleine kinderen en risicopatiënten kan worden toegepast. De behandeling die zonder sedatie resp. anesthesie mogelijk is, wordt gekenmerkt door een groot behandelingssucces – zonder relevante nevenwerkingen.

Precies en sparend – SBB

Door de efficiënte afname van meerdere weefselmonsters met een enkele prik is een veilige afname van microkalk en focale bevindingen mogelijk. De vacuümtechnologie maakt het mogelijk om vloeistoffen via de in de weefsel liggende biopsienaald af te zuigen en in te brengen en biedt representatieve monsters bij architecturale storingen, asymmetrische verdichtingen en multifocale letsels.
De stereotactische vacuümbiopsie van de borst (SBB) maakt een sparende weefselafname in minder dan 1 uur buiten een operatiekwartier mogelijk en biedt een hoge diagnosezekerheid door de afname van 24 weefselcilinders. Doordat chirurgische biopsie onder volledige narcose vermeden wordt, vallen er minder complicaties te verwachten.

Hier vindt u een overzicht van onze service: